U wilt uw juweel retourneren?

Sophie De Sutter biedt haar klanten het recht om hun aankoop op www.sophiedesutter.be te herzien. Onze klanten hebben bijgevolg 30 dagen de tijd om het juweel te retourneren, ingaande de dag van ontvangt van de aankoop. Als u niet tevreden bent van uw aankoop, kunt u deze retourneren en volledig terugbetaald krijgen, of u kunt uw aankoop inwisselen voor een ander juweel.

Wat kunt u retourneren?

Alle standaardjuwelen, zoals getoond op www.sophiedesutter.be
Geen tailor made of gepersonaliseerde juwelen.

Wanneer kunt u uw juweel retourneren?
U kunt uw juweel enkel retourneren binnen de 30 dagen na ontvangst van uw juweel.

Hoe kunt u uw juweel retourneren?
U kunt uw juweel opsturen met een koerierdienst naar keuze (zoals FedEx), of u kunt uw juweel afgeven, Steenweg van Grembergen 10, 9200 Dendermonde.

Wat moet u weten voor u retourneert?
Gelieve het juweel op te sturen in een goed afgesloten verpakking, samen met alle documenten. Zorg ervoor dat niets de waarde van het pakket kan verklappen.

Alle geretourneerde juwelen moet zich in hun originele en onbeschadigde staat bevinden. Nadat wij uw juweel hebben ontvangen, zullen wij uw juweel onderwerpen aan een kwaliteitscontrole. In het onwaarschijnlijke geval dat het geretourneerde juweel zich in een onvoldoende staat bevindt, kan een compensatie vereist zijn. In het geval dat het ontbreken van de originele verpakking, de documenten en de certificaten of schade aan het juweel leiden tot een waardevermindering van het juweel, kan Sophie De Sutter een schadevergoeding eisen in lijn met deze waardevermindering.

 

Om het juweel te retourneren, vragen wij u onderstaand formulier in te vullen: