Sophie studeerde in 1991 af als goudsmid en juwelenontwerpster aan het Technicum in Antwerpen. In haar 4-jarige opleiding ontwikkelde ze haar vaardigheden en vakmanschap. Het karakter van haar eigen design ontstond daar. Sophie ontwerpt al namelijk 30 jaar juwelen die doen wegdromen.

Juwelen en de combinatie met kleur zijn haar grote passie en talent. Sophie’s gouden collectie is zowel verwerkt met diamant als met kleurrijke halfedelstenen. Ze stralen pure luxe uit met een duidelijk accent op kleur en ontwerp. De zilveren, bronzen en lederen collecties ademen schittering, speelsheid en hedendaagse charme uit.

De moderne krachtige vrouwen en mannen zal ze doen stralen en dromen zoals zij zelf verkiezen. Ontwerpen worden gemaakt volgens de persoonlijke stijl en karakter van degene die ze zal dragen. Elk ontwerp laat de persoon schitteren.

Een juweel alleen kan geen gelukzaligheid brengen, maar een ring zo verblindend, aangeboden als teken van liefde of gekocht van iemands persoonlijk succes kan leiden tot een intense glimlach. Die glimlach kan het begin zijn tot een positieve houding tegenover het leven.

Shine bright like a diamond

Sophie