Verzenden - Sophie De Sutter Juwelen

Verzenden

Verzending

Via bpost

Bestellingen bij Sophie De Sutter worden als een pakketje naar je opgestuurd via bpost. We streven ernaar om elke bestelling binnen de 3 werkdagen na ontvangst van je betaling te verzenden. Bestellingen in het weekend worden op maandag verwerkt. Zodra we je bestelling versturen, krijg je hiervan een bevestiging via mail. In deze mail vind je ook een Track & Trace code terug, waarmee je de status van je pakket online kan volgen.

Verzendkosten

Wij hanteren standaard verzendkosten van € 7,95 voor België en € 8,95 voor Nederland. Alle bestellingen boven de € 100 worden GRATIS verzonden!

Leveringsmogelijkheden

België

Je kan zelf bepalen waar je je pakje laat leveren: aan huis, op het werk, vrienden, familie, … . Wens je je pakje te laten leveren in een bpost afhaalpunt (postkantoor, benzinestation, treinstation, boekhandel, supermarkt, …) dan kan je de gegevens (naam en adres) van het gewenste afhaalpunt invullen wanneer je kiest “verzenden naar een ander adres”.

Nederland

Hier kan je opteren voor levering aan huis, kantoor, vrienden, familie, … .

Inpak- en cadeauservice

Indien je een juweel of accessoire bij ons besteld pakken we standaard elke bestelling mooi voor je in, inclusief een bijpassend sieradendoosje. Gewoon, omdat jij het verdient!

Wil je graag iemand anders blij maken met een geschenk, dan kan je het pakje meteen cadeau geven.

Ben jij op zoek naar een origineel cadeautje voor een vriendin, je moeder of iemand anders die je dierbaar is ?

Of je iemand nu wil feliciteren met een verjaardagcadeau, een huwelijk, moederdag, iemand is geslaagd of je wilt gewoon aan je beste vriendin op een lieve manier laten weten hoe waardevol jullie vriendschap is.

Zeg het met een klein cadeautje met een persoonlijke boodschap.

Het enige wat jij nog moet doen is het bedenken van een leuke boodschap. Wij schrijven deze met de hand op een kaartje, super persoonlijk en origineel. Een super leuke manier om iemand te laten weten dat je aan haar denkt!

Je kan het cadeau ook door ons laten bezorgen aan de ontvanger. Kies dan een ander afleveringsadres en geef je persoonlijke boodschap voor de gelukkige aan ons door . Wij schrijven Wij zorgen voor de rest !